maanantai 18. helmikuuta 2013

Päivä 04 | Boc Loc - Dalat


 Kimmo ja Matti lähdössä yöllä matkan varrelle jätettyjen pyörien hakuun. Saigon Scooter centerin Patille jää kolme haettavaksi. Minun ja Tomin rikkinäiset ja Sadun toimiva... minä jatkan matkaa Andersin pyörällä. Alla poseerausta kiinalaisen lounasravintolamme omistajan kanssa... emäntä oli veto päällä ja jokaisesta poseeraus kuvasta tuli olut ilmaiseksi... :)


Tom saa tarpeekseen hajoilevasta Yamahastaan, ottaa taksin HoChiMinhiin ja lähtee kotiin. Satu ja Anders saavat tarpeekseen Vietnamin liikenteestä ja siirtyvät muihin maakulkuneuvoihin. Tänään ottavat taksin Dalattiin. Eilen oi yhden pyörän vajaus, tänään on yksi liikaa. Laitan vuokraamoon tilannekatsauksen, että eivät lähetä minulle uutta pyörää Nha Trangiin kuten viime yönä oli puhe. Tompallekin olisi Attila tarjolla, mutta päätetty mikä päätetty. Harmi tietty, mutta en voi ketään pakottaakkaan ajamaan… ;]
Eli matka jatkuu yhdeksällä pyörällä… eikä koko päivänä yhtään varikkokäyntiä… noh, jos ei lasketa sitä että lisäämme uudet öljyt Ilkan Yamahan perään kun vanhat turpsahtaneet ulos. Ja yes, vähän seikkailuahan tämä, mutta vaikka pyörät ovat mitä ovat niin kuitenkin parasta mitä Vietnamissa on tarjolla :].


 Pekka painaa yllä mitä Attila kulkee ja se on noin 100km/h se... Pauli tulee alla vähän rennommin perässä.


Anders ja Satu löytyvät Hotel du Parkista Dalatista… ovat ehtineet käydä Valley Of Lovissa ennen kuin tulemme. Dalathan on hanimuunareiden kuuluisa kaupunki. Alunperin ranskalaiset perustivat sen kuitenkin kuuman kauden viilennyskeskukseksi omalla hallintokaudellaan. Croisantit ja patonki ovat edelleen tallella. Hotellistamme löytyy sellainen ihme kuin sauna… ei sinne mitään ryntäystä synny mutta saan kuitenkin Matin ja Pekan kavereikseni.


 Matti kohtaa yllä Krishnan buddhapuistossa.... valaistuiko Matti? Se ei ole vielä aivan yksiseliteisen selvää. Alla ryhmämme kohtaa poliisin. Ryhmä on ajanut laittomasti skoottereilla moottoritietä. Poliisi tyytyy kuitenkin kahden ajokortin vilkaisuun ja antaa meidän jatkaa matkaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti