torstai 28. helmikuuta 2013

Päivä 13 | Hanoi >


 Ennen matka moni kysyi minkä kokoisen pakaasin siihen skootteriin voi sitoa... nämä ehkä sieltä suurimmasta päästä... :)


Kotiin lähdön päivä. Pekka lähtee ensimmäisenä aamu seitsemältä. Pauli yhdeksältä Halong Bayhin. Sami ja minä puolilta päivin HoChiMinhiin ja edelleen Eurooppaan… säätimme pari sataa menopaluulla HoChiMinh cityyn, mutta ei siinä oikein tuntipalkoille silti päässyt… mutta saamme paljon lentokokemusta. Matti lähti tuntia Samin ja minun jälkee Bangkokiin ja loppuryhmä illalla siiten.

Väliaskulla Ho Chi Minhissä tapaan pyörien vuokraajan Patin. Selviää että Tomin pyörä ei ollut Patin pyörä alkuunkaan vaan Patin asiakkaan korjattavaksi tuoma pyörä… että sillä lailla. Pat ei ollut itse luovuttamassa pyöriä vaan yksi hänen työntekijöistään.

Kiitos Satu, Anders, Heimo, Ilkka, Kimmo, Matti, Pauli, Pekka, Sami, Tom ja Urpo upeasta extream scootteri seikkailusta. Tästä hyvä mennä kohti Suomen kevättä ja koittaa muistaa, että meillä kotona vähän tiukemmat nuo liikennesäänöt.

Se on todettava vielä omasta puolesta, että päinvastoin kuin etukäteen kuvittelin. Scoottereilla Vietnamin halkominen oli yllättäen selvästi rankempaa kuin kahdella edellisellä matkalla, jotka teimme jonkinlaisilla moottoripyörillä. Ensi vuoden matkalle onkin luvassa pari päivää lisää pituutta... :) ... 

... ja kiitos kaikille jotka tätä blogia seuranneet. Se vaikenee nyt. Hyvää kevättä ja ajokauden alun odotusta! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti