maanantai 18. helmikuuta 2013

Päivä 05 | Dalat - Nha Trang


 Pekka ja Sami löysivät toisensa Crazy Housen kammareissa... alla Crazy House hotellin 'keskustorni'.

Croisanteja aamiaiseksi ja Crazy Houseen, joka on virallisesti planeettamme Top10 hulluimman hotellin joukossa ja lisää Crazy Housea rakennetaan koko ajan. Crazy Hause ehkä Dalatin hauskin nähtävyys. Crazy Houselta suunaksi Nha Trang joka on Vietnamin rantalomakohde numero yksi.
Tänään ei mene ihan ilman teknisiä ongelmia, mutta Dalatissa vähän nolottaa kun hotellimme pieni respan tyttö tekee vikadiagnoosin yhdestä kaasukahvan väännöstä. Urpon vaihdelaatikko alkoi rallattamaan enemmän ja enemmän ja me kaikki kokoneet motoristit olimme sitä mieltä, että vaihdelaatikko romuna ja varmaan kohta moottorikin… ongelma oli kuitenkin ainoastaan kulunut eturatas. Urpon Hondassa ketjuveto ja eturatas oli kulunut jotakuinkin pyöreäksi. Ääni paha, vika pieni. 


 Dalatin hautausmaa on vaikuttava. Oman pikantin lisänsä antaa hautausmaan keskellä olevat kasvihuoneet. Se on sitä kiertokulkua se... elävä yläkuvassa on Matti kypäräkameransa kanssa.


Itse reitti Dalatista Nha Trangiin on koko matkan upeimpia pätkiä ja Vietnamin mittapuussa vailla muuta liikenettä. Nousemme parhaillaan lähelle kahta kilometriä ja se saa holotnan aikaiseksi se… mutta tänään pääsemme vähän kanttailemaankin tehotykeillämme… alamäessä. Jyrkimmässä ylämäissä ehdimme katsella maisemia kaikessa rauhassa. Urpo nousee mäkiä parhaillaan kahdella työntäjällä… :)


 Erilaisia tapoja kuljettaa moposkoottria... yksi työntää, kaksi työntää tai yksi vetää. Ilkan Yamaha on selvästi joukon tehokkain ja Ilkka saikin tänään samalla paljon työntökokemusta... ja lopussa vetokokemusta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti